Spletno mesto uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?   DA     NE     več info

JR SPORT d.o.o.  
Črnivec 4a
4243 Brezje

Poletni delovni čas trgovine od 1. 6. 2022:
od PON do PET
od 9h do 12h,
ostalo po dogovoru.

Podjetje JR SPORT d.o.o. je bilo registrirano leta 1993. Smo specializirana trgovina, kjer najdete vse za tek na smučeh ter vse pripomočke za pripravo in servis smuči – tekaških, alpskih in snowboardov. Smo uvoznik za norveško podjetje Swix, ki je izdelovalec smučarskih maž (alpskih, tekaških, snowboard), opreme za pripravo smuči, tekaških oblačil ter tekaških in alpskih palic. Prav tako smo uvoznik za izdelovalca norveških tekaških smuči Madshus in vezi Rottefella. Za vse tiste, ki se tudi poleti radi ukvarjajo s smučarskim tekom pa zastopamo italijanskega proizvajalca tekaških rolk SkiSkett. Poleg uvozništva se naše podjetje ukvarja tudi z maloprodajo in veleprodajo izdelkov že omenjenih podjetij.

V naši trgovini boste lahko dobili:
• vse kar potrebujete za pripravo alpskih in tekaških smuči ter snowboarda,
• vse za smučarski tek: od smuči, čevljev, palic, pa vse do spodnjega perila in nogavic ter
• strokovno svetovanje in šolanje, da boste tudi sami kvalitetno pripravili smuči.

Direktor podjetja je Janez Reberšak, bivši član državne tekaške reprezentance. Po končani karieri se je zaposlil v begunjski tovarni Elan, kjer je bil 10 let zaposlen kot serviser Elanove tekaške tekmovalne ekipe. Ko je leta 1990 Elan prenehal z izdelavo tekmovalnih tekaških smuči, se je zaposlil v norveškem podjetju Swix, s katerim uspešno sodeluje še sedaj. V trgovini s svojimi nasveti pomaga tudi Jernej Reberšak, bivši član državne reprezentance v alpskem smučanju.

Glede na dolgoletne izkušnje smo prepričani, da lahko našim strankam ponudimo nakup vrhunske opreme.
Upamo in se trudimo, da boste z našimi izdelki doživeli prijetno doživetje v naravi ali na tekmovanju.

 

Kje smo?

Poiščete nas lahko na interaktivnem zemljevidu Najdi.si, Google maps ali po našem opisu:

- iz smeri Jesenic zapeljite na izvoz Brezje. Po izvozu zavijete levo v smeri Brezje. Na vrhu klanca peljite naravnost skozi krožišče v smeri Radovljica, Mošnje (levo je picerija Moby Dick) in naprej po glavni cesti. Po 300 m zavijete desno na izvozu Črnivec. Tu zavijete desno v vas Črnivec (ob cesti je tud manjša tabla JR Sport) in peljite naravnost skozi vas še približno 300 m. Nahajamo se na levi strani ceste.

- iz smeri Ljubljane zapeljite na izvoz Brezje (prvi izvoz po viaduktu Peračica). Po izvozu zavijete levo v smeri Brezje. Na vrhu klanca peljite naravnost skozi krožišče v smeri Radovljica, Mošnje (levo je picerija Moby Dick) in naprej po glavni cesti. Po 300 m zavijete desno na izvozu Črnivec. Tu zavijete desno v vas Črnivec (ob cesti je tud manjša tabla JR Sport) in peljite naravnost skozi vas še približno 300 m. Nahajamo se na levi strani ceste.