Spletno mesto uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo piškotkov?   DA     NE     več info

JR SPORT d.o.o.  
Črnivec 4a
4243 Brezje

tel.: 04 530 90 49
fax.: 04 530 90 48
mob.: 041 752 184

e-mail: info@jrsport.si

Delovni čas trgovine
Z A P R T O !

Podjetje JR SPORT d.o.o. je bilo registrirano leta 1993. Smo specializirana trgovina, kjer najdete vse za tek na smučeh ter vse pripomočke za pripravo in servis smuči – tekaških, alpskih in snowboardov. Smo uvoznik za norveško podjetje Swix, ki je izdelovalec smučarskih maž (alpskih, tekaških, snowboard), opreme za pripravo smuči, tekaških oblačil ter tekaških in alpskih palic. Prav tako smo uvoznik za izdelovalca norveških tekaških smuči Madshus in vezi Rottefella. Za vse tiste, ki se tudi poleti radi ukvarjajo s smučarskim tekom pa zastopamo italijanskega proizvajalca tekaških rolk SkiSkett. Poleg uvozništva se naše podjetje ukvarja tudi z maloprodajo in veleprodajo izdelkov že omenjenih podjetij.

V naši trgovini boste lahko dobili:
• vse kar potrebujete za pripravo alpskih in tekaških smuči ter snowboarda,
• vse za smučarski tek: od smuči, čevljev, palic, pa vse do spodnjega perila in nogavic ter
• strokovno svetovanje in šolanje, da boste tudi sami kvalitetno pripravili smuči.

Direktor podjetja je Janez Reberšak, bivši član državne tekaške reprezentance. Po končani karieri se je zaposlil v begunjski tovarni Elan, kjer je bil 10 let zaposlen kot serviser Elanove tekaške tekmovalne ekipe. Ko je leta 1990 Elan prenehal z izdelavo tekmovalnih tekaških smuči, se je zaposlil v norveškem podjetju Swix, s katerim uspešno sodeluje še sedaj. V trgovini s svojimi nasveti pomaga tudi Jernej Reberšak, bivši član državne reprezentance v alpskem smučanju.

Glede na dolgoletne izkušnje smo prepričani, da lahko našim strankam ponudimo nakup vrhunske opreme.
Upamo in se trudimo, da boste z našimi izdelki doživeli prijetno doživetje v naravi ali na tekmovanju.

 

Kje smo?

Poiščete nas lahko na interaktivnem zemljevidu Najdi.si ali po našem opisu:

- iz smeri Jesenic zapeljite na izvoz Brezje in vozite v smeri Črnivec. Peljite naravnost skozi krožišče (levo je picerija Moby Dick) po glavni cesti in po 300 m zavijte desno na izvozu Črnivec (ob cesti je manjša tabla JR Sport). Tu zavijete desno in peljite naravnost še približno 300 m. Nahajamo se na levi strani ceste, ki pelje skozi vas.

- iz smeri Ljubljane zapeljite na izvoz Brezje (prvi izvoz po viaduktu Peračica) in vozite v smeri Črnivec. Peljite naravnost skozi krožišče (levo je picerija Moby Dick) po glavni cesti in po 300 m zavijte desno na izvozu Črnivec (ob cesti je manjša tabla JR Sport). Tu zavijete desno in peljite naravnost še približno 300 m. Nahajamo se na levi strani ceste, ki pelje skozi vas.