Test tekaških smuči 22/23

  • blog
  • komentarji: 0
  • deljenja: 0
05
nov

V kategoriji tekmovalnih tekaških smuči za drsalno tehniko so testirali Madshusove tekaške smuči Redline F2. Preizkuševalci so jo ocenili kot vrhunsko smučko, ki se je še izboljšala glede na prejšnji model in si neizpodbitno zasluži 5 zvezdic. Rezultate testa tekaških smuči Redline F2 si lahko ogledate tukaj.

 V kategoriji tekmovalnih smuči za klasično tehniko je bila na testu Madshusova tekaška smučka Redline Classic Cold. Preizkuševalci so opazili izboljšavo glede na pretekle modele. Izpostavili so odlično vodljivost in zanimiv koncept krajšega sredinskega žlebička. Tekaška smučka je prejela 5 zvezdic, kako pa je bila ocenjena po posameznih kriterijah, si lahko pogledate tukaj.

Madshusove tekaške smuči so se odlično odrezale tudi na testu tekaških trening - Performance-  smuči za drsalno tehniko. Testirali so tekaške smuči Race Speed. Preizkuševalci so si bili enotni, da je smučka zelo vodljiva, mnenja pa so bila deljena pri lahkotnosti teka. Kljub temu so bile smuči na testu ocenjene s petimi zvezdicami.

V kategoriji rekreativnih tekaških smuči za drsalno tehniko so ocenjevali Madshus Endurace Skate smuči. Ocenjevalci so jih ocenili kot odlične rekreativne smuči in prislužile so si 5 zvezdic. Oceno po kriterijih si lahko ogledate tukaj.

Madshus Endurace Skin tekaške smuči so ocenili v kategoriji rekreativnih nemazalnih tekaških smuči. Tudi te tekaške smuči so bile ocenjene s petimi zvezdicami, ocenjevalci pa so poudarili zelo dober oprijem. Rezultate testiranja si lahko podrobneje ogledate na tej povezavi.

Endurace Skin tekaške smuči so ocenili tudi pri norveški reviji Dagbladet/DinSide.no. Testirali so smuči Atomic C2 Skintec, Fischer Twin Skin Performance, Madshus Endurace Skin and Rossignol R-Skin Sport. Nesporni zmagovalec testa so bile ravno smuči Endurace Skin. Ocenjevalci so ocenili, da so smuči Endurace Skin lahke, vsestranske, lahko vodljive in imajo odličen oprijem ne glede na stopnjo tekaškega znanja.