Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNE INFORMACIJE

Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja in ostale informacije v spletni trgovini so na voljo le v slovenskem jeziku.

Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov. Za kakršnekoli informacije lahko pokličete na telefon 041 752 184 ali pišete na elektronski naslov info@jrsport.si. Odgovor vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času.

Na spletni strani www.jrsport.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in fotografije le-teh, ki so simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz lahko odstopajo od resničnega stanja izdelka.

NAROČANJE

Kupec lahko odda naročilo preko spleta ali preko elektronskega sporočila.
Za nakupovanje preko spleta se mora obiskovalec spletne strani najprej registrirati. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.
Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila.

Cena izdelka, vrednost DDV in strošek poštnine so razvidni v nakupovalni košarici še preden je naročilo zaključeno.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko v času do obdelave naročila spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. O zalogi naročenega izdelka vas bomo naknadno obvestili.

CENE

Cene so izražene v evrih. DDV je vključen v ceno. V ceno niso všteti stroški dostave. Prodajalec pošiljki priloži račun.

POMOČ UPORABNIKOM

Za pomoč pri spletnih naročilih, dostavi, vračilih in reklamacijah lahko pokličete na 041 752 184 ali pišete na elektronski naslov info@jrsport.si.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje JR SPORT d.o.o. osebne podatke obdeluje v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. Kupec se strinja, da prodajalec lahko obdeluje, hrani in uporablja podatke o strankah, ki jih prejme v zvezi s poslom. Vsi osebni podatki so ustrezno zaščiteni pred neavtoriziranim dostopom tretjih oseb. Prodajalec uporablja strankin elektronski naslov samo za informiranje kupca glede posla. Prodajalec podatkov ne posreduje tretjim osebam, razen če posel to zahteva, npr. reševanje vrači in reklamacij. Stranka ima možnost, da popravi, blokira in izbriše svoje osebne podatke iz evidence podjetja. V tem primeru stranka pošlje zahtevek za ukinitev uporabniškega računa na info@jrsport.si s pripisom Ukinitev uporabniškega računa.

AVTORSKE PRAVICE

Spletna stran in celotno gradivo (besedila, fotografije, članki…) na spletni strani www.jrsport.si je last podjetja JR SPORT d.o.o., Črnivec 4a, 4243 Brezje.

Objavljene vsebine je dovoljeno uporabljati in reproducirati samo v nekomercialne namene in pri tem paziti, da se upoštevajo vse avtorske pravice.

REŠEVANJE SPOROV

Podjetje JR SPORT d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo Republike Slovenije in se trudi izpolnjevati svoje obveznosti. V primeru sporov in nesporazumov želimo težave reševati na način, ki je sprejemljiv za obe stranki.

V primeru težav se na nas lahko obrnete na številko 041 752 184 ali preko elektronske pošte info@jrsport.si. Stranka bo o postopku reševanja spora obveščena sproti.